tisdag 16 april 2013

En kort presentation


Jag är matematik och NO-lärare. Kanske inget drömyrke om man ska tro tidningar och TV men jag trivs utmärkt. Elever som säger att de inte förstår för att sedan se hur allt ramlar på plats och de plötsligt har förstått de man försökt förklara är lycka. Då barnen nu flyttat hemifrån har det blivit tid över för lite andra intressen. Trädgård och skapa är två stora intressen. Båda sakerna kan jag göra efter en jobbig dag för att känna att kraften återvänder.Det här är mitt sommarparadis. Här vilar jag mig från elever och lektioner genom att odla både ätbart och för lyst. Det blir mycket chili och blommor men även tomater och andra godsaker kommer i jord. sommarlovet tillbringas till största delen här.

En del av höstens skörd. Starka, milda, fruktiga, färgglada. De kommer i alla möjliga former och sorter.


Mitt andra sätt att koppla av från arbete är scrap. Kort, LO och diverse som man kan göra med papper, färg stämplar och dekoration av olika slag. Göra ett kort för att sedan ge bort det till någon är en skön känsla.

3 kommentarer:

 1. Hej! Vad kul att se bilder från ditt paradis och dina fina projekt, som jag är så lycklig över de jag fått! :) Jag kommer tillbaka ofta hit! Länkar direkt! :) Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Ska försöka blanda mina intressen men misstänker att trädgård och odla kommer ta över så här på våren.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att du har en blogg, hoppas på en massa chilibilder:)

  //Patrik

  SvaraRadera